Boring

Parken Solutions as og ABE Boring as utfører i felleskap boringer av vannbrønn, energibrønner, horisontalboring, boring og sprengning. Vi har som mål å kunne levere boring av vannbrønner i hele Nord-Norge. Det at vi er lokalisert i Finnmark skal være til fordel for våre kunder, herunder oppfølging og service, dersom det om formodning skulle oppstå noe med brønnen.

Vi tilbyr komplette anlegg som tilpasses kundenes behov og ønsker. Kunden skal kunne bestille alt fra boring, graving, tilkobling o.l. hos en leverandør og dermed slippe å koordinere alt dette selv.

Brønnboring – drikkevann

Brønnboring

En drikkevannsbrønn er borret gjennom fast fjell og ned til grunnvannet. Grunnvann er naturlig renset for biologiske og organiske stoffer og i motsetning til overflatevann trengs det ingen kjemiske rensemetoder. Brønnen vil bli levert med komplett pumpeanlegg og vannpumpens størrelse er avhengig av brønnens dybde og hvor mye tilsig det er av vann.

Vi garanterer for en vannmengde på ca 1200 liter pr dag. Et gjennomsnittlig forbruk pr. person, pr. døgn er i henhold til SSB på ca 200 liter. Vi kan også tilby kontroll av vannkvaliteten. Vi tilbyr også forskjellige brønnhus og vannpost.

Les mer om brønnboring.

Parkens Vannpost er en egenutviklet vannpost for vårt kalde klima i Nord. Den tåler ned til -30 grader uten frostsikring og har et stilig design.

Parkens Vannpost

Energiboring

Energiboring

En energibrønn kan brukes til å hente både varme og kjøling fra berggrunnen (fast fjell). Det bores et smalt og dypt borehull hvor denne energien hentes opp. Da temperaturen er jevn hele året langt under bakken kan det utnyttes til f.eks å forsyne en bergvarmepumpe.

Da oppvarming er en stor del av kostnadene i dagens boliger gir det en stor trygghet å vite at to tredjedeler av energibehovet kan hentes fra grunnen. I tillegg er det svært miljøvennlig da energien hentes opp uten utslipp av klimagasser eller avfallsstoffer. Det er en fornybar ressurs som alltid er tilgjengelig.

Enova gir opp til 30.000,- på installasjon av bergvarmepumpe. Les mer om energibrønn her.

Vi tilhører Nord-Norge

Vi tilbyr våre tjenester som boreentreprenør i alle fylker i Nord-Norge.

I Finnmark fylke:
Alta, Berlevåg, Båtsfjord, Gamvik, Hammerfest, Hasvik, Karasjok, Kautokeino, Kvalsund, Lebesby, Loppa, Måsøy, Nesseby, Nordkapp, Porsanger, Sør-Varanger, Tana, Vadsø og Vardø.

I Troms fylke:
Balsfjord, Bardu, Berg, Dyrøy, Gratangen, Harstad, Ibestad, Karlsøy, Kvæfjord, Kvænangen, Kåfjord, Lavangen, Lenvik, Lyngen, Målselv, Nordreisa, Salangen, Skjervøy, Skånland, Storfjord, Sørreisa, Torsken, Tranøy og Tromsø.

I Nordland fylke:
Alstahaug, Andøy, Ballangen, Beiarn‎, Bindal‎, Bodø, Brønnøy, Bø i Vesterålen‎, Dønna‎, Evenes‎, Fauske, Flakstad, Gildeskål‎, Grane‎, Hadsel, Hamarøy, Hattfjelldal, Hemnes, Herøy i Nordland‎, Leirfjord‎, Lurøy‎, Lødingen, Meløy, Moskenes, Narvik, Nesna, Rana‎, Rødøy, Røst‎, Saltdal‎,  Sortland, Steigen, Sømna, Sørfold, Tjeldsund‎, Træna‎, Tysfjord, Vefsn, Vega, Vestvågøy, Vevelstad‎, Værøy, Vågan‎ og Øksnes‎.

Kontakt oss

Vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt innen boring eller sprenging. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud eller befaring.

Ørjan Digre

+47 975 93 481

[email protected]

Jan Ole Parken

+47 970 66 998

[email protected]

eller ved å bruke kontaktskjemaet under

    Navn

    E-post

    Telefon (valgfritt)

    Melding